MILA sötét halas tornazsák

MILA Táskák kollekcióinkról:
Klaudiával 2020. júliusától kezdve dolgozunk együtt. A táskák mintáját én (Milyen kedves!) tervezem, a táskákat pedig Klaudia (Laud) tervezi és varrja. Minden termékünk limitált, de nem zárjuk ki, hogy később is lesz hasonló. Mindig igyekszünk újdonságokat hozni. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a legtöbb esetben (textil, eszközök) hazai gyártókkal, kereskedőkkel dolgozunk, valamint, hogy hulladékmentesen tervezzük és készítjük termékeinket. Nagy figyelmet fektetünk a minőségi és hosszantartó alapanyagokra, így a pamut bélés és az impregnált textil mellett döntöttünk. A külső anyagok rendkívül magas kopásállósággal bírnak és víztaszítóak. Köszönjük, hogy itt vagy velünk és mindkettőnk vállalkozását építed, álmait pedig támogatod! :)

Zsinór:
ha rövidebb zsinórt szeretnél, csak kösd a csomót feljebb.

Méret: 34x41x3,5 cm - Apróbb eltérések előfordulhatnak.

Anyag:

  • külső rész: a felső és az alsó textil is impregnált (víztaszító)

  • bélés: kézzel előkezelt, így színt és térfogatot csak minimálisan veszíthet. A bélést a külső textilek és a heveder színéhez illően választottuk.


Tisztítás:
Kézzel, langyos vízben ajánlott enzimmentes mosószerrel. Mosógép használatát óvatosságból nem javasoljuk. A szennyeződést puha sörtéjű kefével tudod eltávolítani.

Szárítás:
A bélést érdemes kihúzni, és fejtetőn szárítani, hogy a víz maradéktalanul távozzon.

Vasalás:
A külső részt tilos, a bélést kihúzott állapotban, közepes hőfokon szabad vasalni.

9 990 Ft 11 990 Ft