MILA világos halas roll top hátizsák

MILA Táskák kollekcióinkról:
Klaudiával 2020. júliusától kezdve dolgozunk együtt. A táskák mintáját én (Milyen kedves!) tervezem, a táskákat pedig Klaudia (Laud) tervezi és varrja. Minden termékünk limitált, de nem zárjuk ki, hogy később is lesz hasonló. Mindig igyekszünk újdonságokat hozni. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a legtöbb esetben (textil, eszközök) hazai gyártókkal, kereskedőkkel dolgozunk, valamint, hogy hulladékmentesen tervezzük és készítjük termékeinket. Nagy figyelmet fektetünk a minőségi és hosszantartó alapanyagokra, így a pamut bélés és az impregnált textil mellett döntöttünk. A külső anyagok rendkívül magas kopásállósággal bírnak és víztaszítóak. Nagyon köszönjük, hogy itt vagy velünk és mindkettőnk vállalkozását építed, álmait pedig támogatod! :)

Heveder:
állíthatóság: 50-97 cm

Méret:
kihajtva: 27x59x8 cm
összetekerve: 27x39x8 cm

magasság állíthatósága: 39-47 cm-igApróbb eltérések előfordulhatnak.

Anyag:

  • külső rész: a felső és az alsó textil is impregnált (víztaszító)

  • bélés: kézzel előkezelt, így színt és térfogatot csak minimálisan veszíthet. Bélést a külső textilek és a heveder színéhez illően választottunk.

Belső zseb: a belső részen egy 25x25 cm-es rejtett zseb található, nyílás mérete: 21 cm széles

Tisztítás:
Kézzel, langyos vízben ajánlott enzimmentes mosószerrel. Mosógép használatát óvatosságból nem javasoljuk. Ha mégis mosógépben mosnád ki, alacsony centrifugán, 30°C-on ajánljuk. A szennyeződést puha sörtéjű kefével tudod eltávolítani.

Szárítás:
A bélést érdemes kihúzni, és fejtetőn szárítani, hogy a víz maradéktalanul távozzon.

Vasalás:
A külső részt tilos, a bélést kihúzott állapotban, közepes hőfokon szabad vasalni. 

22 450 Ft 24 450 Ft